ISUS cel nascut in Romania, Marele Secret al Vaticanului

ISUS cel nascut in Romania, Marele Secret al Vaticanului


Isus sau Apollo, zeul traco-getilor


Desi am scris un articol mai demult despre "Romania Gradina Maici Domnului" acum vreau sa aprofundez acest subiect si anume isus.
O "informare pentru presedintele SUA", datand dinainte de 1972, aratata Lindei Howe de un ofiter de contraiformatii de la Air Force Office of Special Investigation (Aviatia americana), continea o serie de informatii de-a dreptul senzationale:- extraterestrii numiti "Inaltii" au facut, in diverse randuri, interventii in ADN-ul primatelor terestre si al altor specii, acum 25.000, 15.000 si 2.500
- aceeasi extraterestrii inalti si blonzi au creat in urma cu 2.000 ani, o fiinta care a fost trimisa pe Pamant sa-i invete pe oameni dragostea si non-violenta. Aici este vorba de Isus.


Aisus Christheos, dupa cum se stie, sau ar trebuie sa se stie inseamna in limba Geto-Daca: " Fiul Zeilor Blonzi" si avea 1.82 m inaltime, dupa anumite estimari facute pe Baza Giulgiului de la Torino, despre care eu personal nu cred ca ar fi adevarat, insa la aceasta concluzie au ajuns cei din KGB analizand sangele de pe acel Giulgiu si au stabilit ca Isus era Blond cu Ochii Albastrii, aici sunt perfect de acord, pt ca asa aratau si dacii.
Se autonumea Fiul Omului sau Fiul lui Dumnezeu. In miturile romanilor, Uranus apare ca Omul Mare, iar Zamolxe/Cronos/Saturn ca Omul Mic. La greci si romani, cei care au preluat multe de la daci, Cronos/Saturn mai era supranumit si Homolos sau Gigantul.
Pleiadeenii, fratii dacilor, dupa cum au fost prezentati de cei care au avut norocul sa ii vada, sunt descrisi ca: inalti, blonzi, cu ochii albastri, poarta robe albe si sunt numiti "Inteleptii" de celelalte rase extraterestre; nu degeaba Romania, este cunoscuta ca si RAMANIA de la RAMANI (tara inteleptilor).
In timpul vietii pe Pamant a lui Isus, evreii(khazarii) erau negriciosi si nu depaseau 1.60 m inaltime, dupa cum sunt descrisi de insusi antropologi evrei de astazi.


Nazareth nu a existat ca asezare


In noul testament, Isus este cunoscut ca "cel nascut in nazaret" sau "isus din nazareth" insa dupa cum scrie mai sus asezarea Nazareth nu exista ca asezare umana. Deci nasterea sa in palestina este o simpla legenda creata ulterior de evanghelisti, copiata din vechile traditii (Mithra etc.) si modificata de clanul istoricilor romani, Pliniu cel Tanar si Josefus, care afirma la un moment dat, ca ei au modificat evangheliile, desi exista o carte numita "Adevaratii autori ai noului testament" acolo pt cei care o cititi gasiti schimbarile care au fost facute de catre cei 2 istorici in evanghelii pt a modifica adevarul.
Nazareth = Naz.Ar.e.th = Printul AR/RA este zeu, adica reptilianul Mar.duk = Ducele Ram.
Isus nu mintea cu nimic cand spunea ca este Fiul Omului, al Tatalui, adica a lui Marduk/Ra(m)/Cronos/Saturn si primul pe planeta care a fost ZAMOLXE, deoarece era fiul acestuia, Apollo - Gemenul Divin, care s-a mai lasat rastignit inca odata, dupa 500 de ani, pentru a aduce si iudeilor Noul Testament, dupa ce, in secolul 5 i.e.n, geto-dacii primisera "Nof Dias" adica tot un Nou Testament.


Isus cel din Pleiade


Toate miturile Pamantului percepeau Pleiadele ca pe o constelatie sacra sau pe sursa intregii vieti.
Arabii le considerau sediul nemuririi, altii (din Borneo) drept centrul Universului.
Mayasii se considerau "copii Pleiadelor" iar dacii - fratii celor din Pleiade.
Ca de obicei, un mit al grecilor antici inverseaza realitatea insa ne transmite o informatie ascunsa si foarte importanta. Atlas a fost parintele celor 7 Pleiade, impreuna cu Pleione, fiica bunicilor sau dinspre mama: Oceanus (Dunarea) si Thetis (Tisa). Una din cele 7, cea mai mare, se numea Maia, nume pe care il intalnim aproape obsedant la mamele lui Hermes, Agni, Budha, Isus (in varianta ebraica).
Bineinteles ca Pleiadele nu sunt o constelatie creata de pe Terra! pt ca citit invers, mitul grecilor (care au bulversat toata mitologia preluata de la daci) ne arata insa izvorul ceresc si cel pamantean al tuturor acestor traditii: Pleiadele si DACIA
Preston Nichols, cel despre care am scris pe blog ca a fost crescut in Pleiade de catre extraterestrii afirma ca: "Nu am nicio indoiala ca civilizatia noastra se trage din a lor", adica a celor din Pleiade.
Principalul factor care le-a permis sa atinga aceasta stare extrem de evoluata, crede el Nichols, a fost acela ca "si-au dezvoltat o constiinta colectiva care ii leaga pe toti unii de altii".
Si are dreptate, pt ca cei care s-au intalnit cu extraterestrii si nu sunt putini, afirma ca extraterestrii spun asa:


"Suntem toti unul". Aceasta constiinta colectiva se manifesta ca o voce mentala pe care o aud cu totii si cu care pot conversa (...) aceasta nu da niciodata ordine si nu incearca sa controleze in vreun fel individul. Este mai degraba un prieten sau un sfatuitor.
Daca Umanitatea ar fi la fel de unita, nu cred ca ar mai putea avea loc razboi sau vreo crima pe Pamant.
Exista si la noi un asemenea camp de constiinta colectiv dar este situat la nivel subconstient."
Isus Fiul Omului din Bucegi


Papa Ioan Paul al 2 lea nu era naiv cand a afirmat: "Romania Gradina Maicii Domnului", iar la fel sunt singur ca si asta au vazut si fotografiat cei de la Vatican cu ajutorul cronovizorului, despre care am scris pe blog, construit de padre Pellegrino, un calugar iezuit, care a construit o masina de calatorie in timp, aceasta pe baza tahionilor acceseaza trecutul, insa nu se poate modifica.
Sa revin, Aisus Chris.theos (Fiul Zeilor Blonzi) a fost originar din Pleiade ca si Atlantii, primii care au fost in Romania, iar Dacii fiind descendentii lor, cum si noi ROMANII la randul nostru suntem descendentii Dacilor.
Isus a fost un esenian, adica es.en.ion, dupa cum se stia in urma cu 2.000 de ani. Numele esenienilor, discipolii pelasgilor daci (v.J. Flavius) la care mergeau anul la "perfectionare", adepti ai cultului solar, este unul corupt de copisti si de timp. Sa-l intelegem mai bine:


Es = Fiu (ai=e; Aisus = Es.us, in care us este o adaugare tarzie, grecizata).
En = Domnul (v. reptilianul En.ki - Domnul Pamantului, reptilianul En.lil - Domnul Poruncii/Furtunii).
Ion = Divin (vechiul Kog.a.ion - Capul Divinului/Urmasului/Sefului - Munte Sfant al dacilor, Varful Omu).
Deci: es.en.ioni = Fiii lui Dumnezeu (Marele Zeu). Acestia se considerau Fiii Luminii.


Isus se autonumea Fiul Omului, dar si Fiul Tatalui/Fiul lui Dumnezeu. Am vazut ca Tatal era un apelativ vechi de 50.000 de ani...
Sub numele de Homolos (Omul) era cunoscut Cronos/Saturn/Zamolxe in antichitate, de romani si mai ales de greci. Palestina in vremea lui Isus era un teritoriu in curs de greco-romanizare, cea ce romanii nu au reusit sa faca cu dacii, pt ca acestia si-au pastrat traditia, cat si limba.
Chipul sau putea fi vazut pe Muntele Sfant al Antichitatii: Ba.cauca (Vocea/Tunetul Tatalui), Bucegii de azi, iar Varful respectiv de munte se numeste si acum Varfu Omu.
Daca ne gandim la ce artefact se afla sub muntii bucegi si ceahlau, sub sarmisegetusa, sub masivu godeanu, si toate descoperirile arheologice de pe teritoriul Romaniei cum ar fi cele din Bozioru, disparitia din 1981, din intorsura Buzaului, evenimentele care au loc in Padurea Baciu din Cluj Napoca si alte lucruri, iar daca le punem toate cap la cap, vedem o istorie aici in Carpati UNICATA PE TERRA, pt ca aici a inceput totul.
Share on Google Plus

About eliot seni

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

23 comentarii:

 1. Daca ar sa fie adevarat, inseamna ca Issus a cam uitat de locurile noastre si de "dotatzii" din tara noastra. Sa vina deci sa curete putin tara asta de "shoparle", nu credeti ca ar fi cazul ?

  RăspundeţiȘtergere
 2. Stii tu ceva,dar nu stii prea bine.
  Daca doresti sa afli muuuult mai mult despre aceasta tema,intra pe site-ul lui arimin:www.ariminia.ro
  Domnul Constantinu Olariu Arimin este un adevarat istoric.

  Iisus/Ili îi acuza pe conducatorii evreilor ca ar avea drept tata pe Satan.„Ei i-au zis:Noi nu suntem nascuti din desfrânare; avem un singur Tata: pe Iahwe (Iehova). Iisus/Ili le-a zis:Daca ar fi Dumnezeu Tatal vostru (iubirea), m-ati iubi, caci eu am iesit si vin de la Dumnezeu (adica Eu las iubirea sa se manifeste in viata mea); n-am venit de la mine însumi, ci El m-a trimis. PENTRU CE NU INTELEGETI VORBIREA MEA (cea cu accent getic !) ?Fiindca nu puteti sa dati ascultare cuvântului Meu. Voi sunteti din tatal vostru diavolul si vreti sa faceti poftele tatalui vostru. El, de la început, a fost ucigator de oameni si nu a stat întru adevar, pentru ca nu este adevar întru el. Când graieste minciuna, graieste dintru ale sale, caci este mincinos si tatal minciunii. … Iar pe mine pentru ca spun adevarul nu ma credeti.” (Ioan 8:41-45).
  O delimitare mai clara nu se poate între Iahwe (Iehova) – adica zeul evreilor din Vechiului Testament care ameninta si ii tinea pe israelieni intr-o stare de frica si groaza – si Dumnezeul pe care-l gasim in N.Testament – adica dragostea pe care IIsus/Ili din Dacia incerca zadarnic sa le-o insufle evreilor.”PENTRU CE NU INTELEGETI VORBIREA MEA ?”…pentru ca Iisus se confunda cu Ili din Dacia !

  Stim din Evanghelia dupa Ioan ca „Dumnezeu este iubire”,IUBIRE pe care nu aveti cum s-o remarcati absolut deloc in V.Testament. Ori Iehova/Iahwe în tot cursul Vechiului Testament nu are nici o treaba cu iubirea de semeni, de aproapele (iubeste-ti aproapele ca pe tine însuti, spunea Iisus/Ili), cu dreptatea, cu pacea sau cu oricare alta dintre calitatile Dumnezeului lui Iisus/Ili. De ce ? Pentru ca întreg Vechi Testament este o însiruire de crime, înselatorii, incesturi, genociduri, pruncucideri, fratriciduri etc.

  Pe tablitele de plumb descoperite la Sibiu,de care nimeni nu scoate nici o vorba se pot desprinde urmatoarele:

  1) La nastere fiecare get/ruman era botezat în religia neamului cu vin si pîine stramoseasca.
  2) Crucea a fost simbol al sacrului la neamul nostru de la începutul mileniului V î.e.n. descoperire facuta la Gorban judetul Iasi apoi la Cucuteni iar mai multe tezaure ale getilor au ca obiect de podoaba crucea înscrisa în cerc sau crucea cu bratele egale. Repet,acum 7.000 de ani !!!
  3) Divinitatile lor aveau în jurul capului o aura asa cum arata placuta de plumb descoperita la Romula.
  4) Sarmis sau Armis este Mîntuitorul sau Salvatorul neamului getilor, apare pe tablite si sub initialele IOI, III, II, sau Ili, Ilio toate avînd aceeasi semnificatie.

  -va urma-

  RăspundeţiȘtergere
 3. -continuare-

  5) Sub un sopron cu o vita sezînd, un copil mic ridica bratele catre cer simbolizînt bucuria vietii ce s-a nascut. La dreapta jos, mama primeste un toiag si un miel de la divinitate/marelui preot get? care are pe cap costumatia religioasa facuta din blana unui lup al carui cap este pus pe capul lui. Deasupra sopronului este figura cunoscuta a lui Iisus cu plete si cu barba scurta ca semn al tineretii, imagine preluata de hagiografia crestina. La stînga imaginii este un porumbel zburînd reprezentînd Sfîntul Duh, doi magarusi(cum a intrat Iisus în Ierusalim) si un profil de om. În partea stînga jos a sopronului se vede o persoana sezînd pe un scaun iar în mîna tine un toiag. Scaunele sînt trei sugerînd legenda celor trei magi.
  6) Getii se considerau poporul ales de Creator iar tara lor o numeau tara sfînta(dio Geta). Crestinismul ortodox este în mare parte religia stramoseasca.
  7) Iisus a fost get. La începutul secolului Vl î.e.n. s-au asezat printre neamurile getilor populatii ale galilor/galatilor care au îmbratisat religia crucii cu taina botezului cu pîine stramoseasca si vin. În anul 279 î.e.n. aceste relatii s-au stricat rau iar conducatorul getilor, Biseto l a pus sabia pe gali si i-a alungat. Fiind opriti si la granita Macedoniei, au trecut Dardanelele si au întemeiat în podisul Anatoliei un stat – Galatia – care a existat pîna în anul 25 î.e.n. cînd a fost cucerit de romani.

  O parte din acesti gali au coborît mai spre sud si s-au stabilit în anul 275 î.e.n. într-o regiune pe care au numit-o Galileea. În secolul ll î.e.n. iudeii amintesc de secta esenienilor/esenilor avînd centrul de cult în Galileea si care practicau o religie diferita de a iudeilor dar identica cu a getilor. Începutul secolului l e.n. i-a gasit pe gali – esenieni într-o apriga disputa religioasa cu clerul iudeu. Galii cheama în ajutor mentorii din Carpati. Este trimis Ili împreuna cu o ceata de geti – tablita 53 – pentru a înfrunta fanatismul religios iudeu. Rastignirea lui Ili, înfasurarea trupului cu giulgiu si transportarea lui pîna la ,,galii cei roscati” din Galileea apoi drumul prin Siria Efes, Grecia si Tracia pîna au ajuns în Sarmisetuzo sînt povestite pe 7 tablite. Durerea a fost fara margini peste neamul getilor.

  Iisus Nazariteanul din cetatea Galileii NU A FOST EVREU !El a venit din alta parte devreme ce El se adresa mereu catre farisei spunand:”Nu e scris în Legea voastra ca “Eu am zis: dumnezei sunteti?” (Ioan 10:34)
  Repet :LEGEA VOASTRA :) )) !!!!!!
  Legea lui Moise nu era legea Lui,o cunostea,dar nu o considera ca fiind a Lui,devreme ce spunea “LEGEA VOASTRA”.Cand se adresa evreilor ii numea “neam de vipere”,ca sa nu mai vorbim despre cea mai oribila moarte pe care a suportat-o datorita lor !Evanghelia dupa Matei ni-l prezinta folosind un limbaj dur la adresa evreilor:pui de napârci, nebunilor, neam viclean si curvar etc.

  Cu respect Corrado.

  PS.Daca doresti si alte detalii cu privire la Iisus/Ili,iti pot raspunde bucuros.
  Dar chestia aia cu pleiadenii,zau,e ridicola !
  In ceea ce priveste satucul Nazareth,afla ca in el locuiau nu mai putin de 40.000 de locuitori (vezi Gregg Braden si mansucrisele de la M.Moarta).

  RăspundeţiȘtergere
 4. niste informatii reale, adunate de ici si colo, amestecate cu multe informatii false si unite artificial prin idei si concluzii cel putin penibile, imi cer scuze... dar asta citesc aici. Sunt mitolog si nu numai ca nicio sursa nu contine macar 10% din povestea de aici (atat de fortata ca sa para coerenta), dar incercarile de a 'explica' niste detalii mai mult sau mai putin iamginate sunt "a stretch of imagination"....

  RăspundeţiȘtergere
 5. Domnu mitolog, dacă nu ar fi existat oameni care să se aventureze în căutarea adevărului, după ipoteze ce par uneori ciudate sau aberante în ochii tuturor, omenirea nu ar fi avut nici un progres în direcţia cunoaşterii. Trebuie să ne asumăm chiar şi riscul de a greşi sau a fi rău judecaţi, dar orice cale merită cercetată, dacă ea dă speranţa unei înţelegeri mai adecvate a naturii sau a istoriei. „Înţeleptul nu e cel care discriminează, e cel care pune laolaltă fâşiile de lumină, de oriunde ar veni ele…” (Umberto Eco).
  Nu sunt dovezi că noi am proveni din Pleiade, dar se spune că aceşti zei s-au împreunat cu pământencele şi au rezultat uriaşii, iar scheletele lor străvechi abundă în ţara noastră. Enoh vorbeşte despre acei îngeri sau „copii ai cerurilor” care au coborât pe Pământ în vremea lui, în număr de 200. Conducătorii lor se numeau RAM şi UR (fac abstracţie de modul în care apar scrise în „Cartea lui Enoh” ca Ram-uel şi Ur-iel, pentru că acestea pot fi adăugiri târzii la cuvintele originare) şi se regăsesc în multe denumiri rămase de la strămoşii noştri traci, cum ar fi Ramidava (cetatea lui RAM) de care vorbeşte Densuşianu sau denumirea MARAMUR-eş (se ştie că localnicii spun maramu’, păstrând forma originară). MA-RAM-UR ar putea însemna măriţii RAM şi UR, sau poate MA-RAMUR, cu sensul de mare ramură a omenirii, din care se trag toate popoarele. De aceea bătrânii spuneau că „noi de la RÂM ne tragem”, adică de la RAM, cel venit din cer, după cum povesteşte Enoh. Oare pe cine deranja aceste informaţii de s-a eliminat „Cartea lui Enoh” din Biblie la Conciliul de la Niceea din anul 325 ? A început manipularea şi răstălmăcirea istoriei de pe atunci?
  Oare unde credeţi că şi-ar aşeza baza nişte fiinţe extraterestre care ar dori să experimenteze crearea de fiinţe? Nu cumva lângă un munte de sare? După cum se ştie sarea este indispensabilă vieţii (vezi „Studii de cultură şi civilizaţie românească” de gabriel Gheorghe). Ori chiar şi în denumirea apei sărate s-a conservat numele celor doi eroi civilizatori veniţi din cer, şi anume în cuvântul saramură. (SA-RAM-UR-a). După cum se ştie în limba sanscrită SA însemna munte şi deci cuvântul de mai sus s-ar traduce muntele lui RAM şi UR.
  Evident că dacă aici la noi este originea omenirii actuale şi episodul Iisus ar putea avea legătură cu spaţiul ţării noastre. De ce Iisus se adresa evreilor spunându-le „voi” ? „De aceea vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei” [Matei 21;43].
  va urma →

  RăspundeţiȘtergere
 6. → continuare
  De ce s-a păstrat până în ziua de azi giulgiul, în care a fost înfăşurat trupul lui Iisus, care era o simplă pânză, iar despre cămaşa lui Iisus (cea pe care călăii săi nu s-au îndurat s-o rupă pentru a împărţi bucăţile rezultate între ei şi au dat cu zarurile pentru ea) nu se mai ştie nimic. Ce-i putea impresiona aşa de mult pe nişte călăi fără inimă la acea cămaşă ? Oare nu faptul că era ceva ce nu vedeau în ţinutul lor în fiecare zi, deosebindu-se de portul lor obişnuit? Nu cumva acea cămaşă a ajuns şi ea în posesia societăţilor secrete, care în acest fel au cunoştinţă de faptul că Iisus nu se purta în portul evreiesc, ci era îmbrăcat cu o ie dacică?
  De ce oculţii încearcă în disperare să ne distrugă istoria? De ce tăbliţele dacice de la Sinaia au fost topite (sustrase!?). De ce se tem ei aşa de tare de poporul român, încât încearcă cu perseverenţă să ne desfiinţeze? De ce se tem ei şi astăzi de Iisus? Nu cumva pentru că planul lor de instaurare a Republicii Universale nu are nici o legătură cu Dumnezeu cel adevărat, cel revelat de Zamolxi, acelaşi cu Iisus?
  Iisus s-a arătat mustrător la adresa evreilor cerându-le în pilde întoarcerea la credinţa adevărată şi ieşirea din dogma Vechiului Testament, parcă prefigurând că altfel din acest neam se va naşte „omul pierzării” (anti-cristul), care va pune în pericol creaţia de pe pământ.
  Cred că fiecare dintre noi simte că lumea de azi nu mai e ce a fost, că o forţă ascunsă caută să o îngenuncheze şi s-o afunde în întuneric. „Cu toată puterea şi temerea lui Satana, domnia Regelui triumfător al Israelului se apropie de lumea noastră ce nu s-a primenit; Regele născut din sângele Sionului, Anticristul, se apropie de tronul puterii universale” (Umberto Eco, citându-l pe Serghei Nilus în „Pendulul lui Foucault”)
  Cu siguranţă papa Ioan Paul al II-lea a dorit să ne sugereze obârşia mamei lui Iisus de pe aceste meleaguri, atunci când a spus că „România este grădina Maicii Domnului”.
  Eu cred că timpul Adevărului este aproape şi vom afla aceste taine, dar şi oamenii trebuie să se schimbe pentru a putea rezona mai bine cu religia. Trebuie să fim pregătiţi chiar pentru mari surprize, cum ar fi o împăcare a ştiinţei cu religia, deoarece va fi relevat faptul că sistemul solar este înfăptuit de o inteligenţă care a pus SEMNE (peceţi) pe toate astrele sale (inclusiv asupra Soarelui!), ca o semnătură discretă ce nu va putea fi contestată. În acest fel se va împlini o altă profeţie a lui Iisus care a spus că puţin înainte de a doua Sa venire „..vor fi SEMNE în soare în lună şi în stele…” [Luca 21;25].

  Cu respect
  Aeleden

  RăspundeţiȘtergere
 7. ma eu nu stiu ce sa cred ,dar adevarul e stiut in proportie de 75%.din care retul este ascuns .nedescoperit sau inlaturat,dar oricum acei 25% doar vor afirma cele spuse si va cantarii mai greu.
  eu nu ma popt increde in spusele voastre,dar daca faceti cercetari mai amanuntite si puneticap la cap tot no sa puteti face ceva .nnu aveti cu ce face cercetarile asa ca adevarul oricum o a iasa la iveala si va fi cu totul descurajator, deoarece nimic nu este special.este vorba doar de evolutie,degradare si alte functi ale naturii nimic mai mult sau mai putin,deci nu va chinuiti sa descifrati totul ca n-aveti cum si oricum va fi in zadar pana acum nu sa intamplat nimic iesit din comun la care eu sau u sau voi sa fiti martori .nu v-ati intalnit cu zamolxis sau vreun extraterestru sau ceva de genu asa ca SA TRAITI BINE!

  RăspundeţiȘtergere
 8. Unele informatii vin poate prea devreme pentru diferiti oameni. Fiecare, in loc sa argumenteze pro / contra acestor idei scrise in articol, nu ar fi mai intelept sa ne cautam fiecare ce simtim cand parcurgem ceea ce scrie si sa ne gandim de ce aceste informatii ajung la noi.
  Cu tot respectul fata de initiativa acestui blog.

  RăspundeţiȘtergere
 9. Bună observaţia pentru că, într-un univers cauzal, nimic nu poate fi întâmplător, nici chiar ideile care ne vin în minte.
  Anonimul sceptic, dar pertinent în analiză, ar trebui să acorde mai multă atenţie modului în care a fost creştinat poporul nostru dac. Se ştie că sfântul Andrei a adus Evanghelia şi a hirotonit episcopi, propovăduind în zona Dobrogei, fiind primit cu entuziasm de locuitori. Apoi ca la un semnal toată Dacia s-a creştinat. Nu este ciudat că dacii au îmbrăţişat atât de repede credinţa în Iisus fără să existe împotrivire, cum a fost în alte zone? E ca şi cum credinţa în Zamolxi era adiacentă cu cea adusă de Apostolul Andrei. Altfel ar fi existat împotrivire şi vechile culte ar fi supravieţuit până azi, alături de cultul creştin.
  Apoi să şti că afirmaţia mea că sistemul solar este făcut de o inteligenţă este adevărată şi argumentată matematic. Această INTELIGENŢĂ cosmică cu putere de creaţie colosală a pus SEMNE (peceţi) tuturor astrelor, un fel de „semnături inteligente” ce pot fi verificate. E vorba de încifrarea unor constante ale naturii în parametrii fizici şi dinamici ai planetelor, care, în ideea evoluţiei din hazard (teoriile Kant- Laplace), nu aveau ce căuta acolo.
  Ştiu, vei spune că poate civilizaţii dispărute sau extraterestri au marcat întregul sistem solar cu astfel de încifrări, însă ele au fost puse şi asupra Soarelui. Şi asta schimbă ecuaţia problemei. Crezi anonimule că nişte fiinţe firave ca noi oamenii (sau ca extraterestri) vor fi vreodată capabili să fabrice o stea? Eu nu cred. Cine poate „fabrica” o stea sau „îşi pune pecetea peste stele” (Iov), acela nu poate fi de aceeaşi natură cu noi oamenii şi orice ar fi, pentru noi tot Dumnezeu rămâne.
  Deci religia are un fundament adevărat, şi chiar dacă este îmbrăcat într-o haină veche de milenii, adevărul nu va fi descurajator şi în final religia se va împăca cu ştiinţa.
  Cu stimă
  Aeleden

  RăspundeţiȘtergere
 10. Cand se va elimina raul din om,atunci o sa stiti totul despre orice... daca oamenii ar fi buni 100% am fi ca cei din filmul avatar in comuniune cu minunata planeta Terra,cu universul...nu uitati ...exista sursele de energii gratis si inepuizabile,curentul electric si apa...rabdare,vor disparea si masonii si raul si orice negativ,orice ciclu are un sfarsit,ERAAAA raului e pe sfarsite,cine trece de acest sfarsit o sa traisca purificarea si o noua viata!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 11. Crezi Sabine că acei oameni care au codul genetic „alterat” mai pot fi buni sută la sută? Imoralitatea şi lipsa credinţei a condus, la unele popoare, la degenerarea speciei umane, ori asta e o chestiune care nu se mai poate schimba prin educaţie sau spiritualitate. De aceea Iisus, când va reveni, nu va mai ţine cuvântări, nu va mai vorbi în pilde, ci „va veni ca un fur”, răpindu-i pe cei 144.000 de ALEŞI, linii genetice curate, care nu conţin nici un element de hibridare. Aceşti aleşi sunt însemnaţi („pecetluiţi”) cu semnul crucii pe mâna dreaptă sau pe frunte!
  Doar aleşii, ajutaţi de „cei de sus”, vor trece în următoarea eră, care va fi un nou început şi temelia următoarei civilizaţii. La fel au finalizat şi civilizaţiile anterioare nouă, cărora Timpul le-a şters cu totul urma, Pământul refăcându-se de fiecare dată, după ce „plaga umană” a adus-o, de multe ori, în pragul distrugerii.
  Aeleden

  RăspundeţiȘtergere
 12. Multumesc Aeleden,
  am citit cu interes toate comentariile tale si, intr-un fel, simt ca spui ceva adevarat. Poti sa ma indrumi cumva unde pot gasi si eu cat mai multe informatii despre istoria dacilor si religie?
  Daca ai timp si vrei, te rog scrie-mi ceva pe :
  paullomb@yahoo.co.uk

  RăspundeţiȘtergere
 13. Avem mulţi autori români care au studiat civilizaţia geto-dacilor şi obârşia ei multimilenară. Citeşte pe Nicolae Densuşianu, Paul Lazăr Tonciulescu, Adrian Bucurescu, Cornel Bârsan, Napoleon Săvescu (eventual vezi http://www.dacia.org/daciarevival/articolearticles/articole-in-limba-romana )
  Mioara Căluşiţa Alecu, Cristina Pănculescu, Nineta Crainici, ş.a.
  Pe net sunt multe adrese în care se scrie despre daci. Trebuie citit mult şi apoi începi să ai şi idei personale.
  Eu cred că un om e bine să cunoască toate religiile şi apoi să-şi formeze o părere.
  Nu am timp de conversat şi vreau să rămân anonim, deocamdată.
  Numai bine!
  aeleden

  RăspundeţiȘtergere
 14. Iisus se scrie cu doi de I !

  RăspundeţiȘtergere
 15. vai de mama voastra!!! bine zice scriptura ca in zilele din urma, vor APAREA PROFETI MINCINOSI, SI INSELATORII DE TOT FELUL DACA SE POATE CA SA AMAGEASCA SI PE CEI CREDINCIOSI
  Adica FIUL LUI DUMNEZEU ESTE FIUL UNOR ZEI???????
  ADICA MAI PE CLAR VREI SA SPUI, CA FIUL LUI DUMNEZEU ESTE FIUL INGERILOR CAZUTI????????????????????????????
  ILLUMINATI POSEDATI
  Voi rataciti, nestiind scripturiile nici PUTEREA LUI DUMNEZEU
  VOI SI CEI CA VOI VETI PRIMI CU PLACERE PECETEA FIULUI PIERZARII!!!
  INVATATURI MINCINOASE, SI SF ASA O SA INNEBUNITI DE TOT
  in zilele din urma vor aparea multe amagiri, si nebunii, ca sa se piarda cat mai multi
  zeitatile pagane, sunt ingerii cazuti iar capul ESTE SATAN

  RăspundeţiȘtergere
 16. APOLLO, AMON-RA SAU SATAN SUNT UNUL SI ACELASI, are multe nume VICLEANUL

  RăspundeţiȘtergere
 17. Nu eşti prea radical în afirmaţii anonimule? Adică, tu vrei să spui că strămoşii noştri se închinau lui Satan? Nu fi atât de sigur că Apollo, cel venerat de romani şi greci, avea aceeaşi semnificaţie cu Zamolxi al dacilor. Întâi de toate se pare că Za-mol-xi însemna pentru daci „Zeul bătrân din trecut” sau, după Densuşianu, scris Zal-mox-is avea sensul de Zeul-cel-bătrân, fiind asociat cu Saturn sau Kronos. Cuvântul zalmoxis desemna o funcţie în societatea geto-dacă, ce era ocupată de un personaj cu anumite calităţi spirituale, considerat un reprezentant al zeului cel bătrân (poate veşnic şi precursor al noţiunii de Dumnezeu Tatăl). Pe timpul lui Burebista funcţia era ocupată de Decaineus, care locuia într-o peşteră unde mergea uneori Burebista pentru al consulta, acest fapt fiind un obicei al locului. La dacii din timpul lui Decebal funcţia s-a păstrat şi cel care o ocupa a fost numit chiar Zamolxis, ca şi cum era o întrupare a Zeului cel bătrân pe Pământ. Obiceiul s-a păstrat peste timp şi să ne amintim că Ştefan cel Mare mergea să se consulte cu Daniel Sihastrul, deşii creştinismul prinsese rădăcini adânci în spaţiul vechii Dacii.
  Pe pământul nostru a fost o continuitate doctrinară a învăţăturii religioase ce nu poate fi contestată şi multe din ritualurile bisericeşti sunt o continuare a ritualurilor zalmoxiene. Conform lui Strabo „Possidonius ne informează că mysii (tracii) se abţin, din scrupul, de a mânca orice are viaţă, şi prin urmare, animale; că ei se hrănesc cu miere, lapte şi brânză, din care cauză sunt socotiţi ca oameni religioşi şi li se dă numele de capnobatae. El adaugă că printre traci se află oameni care trăiesc fără femei şi care sunt cunoscuţi sub numele de ctistae fiind consideraţi ca persoane consacrate divinităţii şi lăsaţi să trăiască într-o linişte desăvârşită (solitudine)”.
  Asemenea practici le consideri tu ca venind de la Satan anonimule? Dimpotrivă, aceste practici sunt precursoare ale Isihasmului actual, acceptat şi de biserica creştină. Cunoaşterea acestor taine şi practicarea lor cu asiduitate conducea chiar la atingerea nemuririi şi de aceea se spunea despre daci că „sunt cei mai cinstiţi şi mai drepţi dintre Traci, care ştiau să se facă nemuritori” (Herodot).
  Această cunoaştere practică, de a atinge înţelepciunea (iluminarea) depăşind gândirea obişnuită discursivă, prin contemplaţie, este anterioară creştinismului şi are rădăcini adânci în poporul geto-dac. De aceea geţii erau priviţi ca oameni elevaţi şi plini de virtuţi. Reiese acest aspect şi dintr-un text al lui Iulian Apostatul care-l citează chiar pe Traian ce ar fi spus: „Voi ştiţi, Jupiter şi ceilalţi zei, că primind imperiul acesta lâncezind şi slăbit din toate părţile lui, de tirania care îl măcina de multă vreme înăuntru şi de desele invaziuni, ale geţilor din afară, am fost singurul care a îndrăznit să atace aceste popoare care locuiesc dincolo de Dunăre. Am subjugat chiar pe aceşti geţi, cea mai războinică naţiune dintre toate neamurile ce au existat vreodată, nu numai prin virtuţile corpurilor lor, dar şi prin acele învăţături ale lui Zalmoxis (care este la ei cea mai mare veneraţie), săpate adânc în inima lor. Pentru că, necrezând că mor, ci numai îşi schimbă locuinţa, merg la moarte mai veseli decât ar merge în orice altă călătorie”.
  va urma →

  RăspundeţiȘtergere
 18. → continuare
  Legat de Iisus, oare de ce anonimule se adresa El evreilor cu apelativul „VOI”? De parcă El era de alt neam şi venise în mijlocul lor pentru ai mustra, din cauza abaterii lor de la calea cea dreaptă, prin doctrina Vechiului Testament (ex: Ioan 10;34 unde Iisus spune
  „Nu este scris în legea voastră…”, apoi Matei 21; 43 „De aceea vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu va fi luată de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei”)
  De ce tocmai „poporul ales” l-a ucis pe Iisus şi ura lor împotriva Lui nu s-a stins până azi, ducând o luptă continuă împotriva creştinismului, iar dacii şi mai târziu românii, sunt atât de atraşi de învăţătura Mântuitorului?
  Desigur, întrebările sunt retorice, dar nu cumva tu anonimule eşti în situaţia acelui om din „pilda talanţilor” care a îngropat talanţii daţi de stăpân, stând de pază asupra lor să nu-i fure cineva, în loc să-i înmulţească şi să-i facă să aducă roade? Ipotezele expuse aici sunt o luptă de idei pentru adevăr, căci numai ideile nasc idei şi doar cunoaşterea poate da roade de cunoaştere. Omului îi e dat să mai rătăcească în căutările lui până va ajunge la certitudinea că singura realitate şi singurul adevăr al lumii este Dumnezeu şi abia atunci îşi poate înălţa o societate la nivelul acestei cunoaşteri.
  Se pare că manipularea vine pe multe fronturi şi uneori e greu să discerni în care tabără eşti plasat. Dar oricum, cu siguranţă Iisus va reveni şi atunci o să aflăm adevărul. Rămâne de văzut cine se teme foarte tare de acest adevăr.
  Şi dacă odinioară spaţiul mioritic al României a fost leagănul civilizaţiei omeneşti pe Terra şi centrul spiritual suprem, acum, la încheiere de ciclu cosmic, slava se va întoarce iarăşi acolo de unde a pornit pentru a relua totul de la capăt, sfârşitul devenind bază pentru un nou început, aşa cum intuia Eminescu:
  „Viitorul şi trecutul
  Sunt a filei două feţe
  Vede-n capăt începutul
  Cine poate să le-nveţe”

  Notă: citatele sunt din cartea „Eseuri” a lui Anton Dumitriu, apărută la Ed. Mihai Eminescu, Bucureşti, 1986. Interes pentru acest subiect prezintă partea a treia a cărţii intitulată „Cartea întâlnirilor admirabile” şi eseul „Terra mirabilis sau întâlnirea cu pământul natal”.

  Cu respect
  Aeleden

  RăspundeţiȘtergere
 19. Când mai copiaţi şi postaţi texte din cărţile scrise sau editate de mine la Editura OBIECTIV, măcar făceţi-o corect (Iisus, nu Isus, care înseamnă „măgar” în ebraică !), precizaţi sursa (titlul cărţii, autorul, editura) şi puneţi un link către www.edituraobiectiv.ro, ca să se bucure românii şi de alte cărţi...
  Textul este copiat din cartea mea „Iisus, Fiul Daciei”, apărută pe 03.05.2010, dată după care mulţi s-au trezit loviţi de revelaţii şi pretind că sunt primii care au făcut acest enunţ ! În realitate, acest lucru l-am dovedit pe 01.11.1999, în Cuvântul editorului la „Conspiraţia Satanei” – vol. I, apoi am adus completări an de an în cărţile mele sau în Cuvântul editorului şi note de editor la cărţile altor autori pe care le-am publicat la Editura OBIECTIV, care îmi aparţine.
  Eugen DELCEA

  RăspundeţiȘtergere
 20. Când mai copiaţi şi postaţi texte din cărţile scrise sau editate de mine la Editura OBIECTIV, măcar făceţi-o corect (Iisus, nu Isus, care înseamnă „măgar” în ebraică !), precizaţi sursa (titlul cărţii, autorul, editura) şi puneţi un link către www.edituraobiectiv.ro, ca să se bucure românii şi de alte cărţi...
  Textul este copiat din cartea mea „Iisus, Fiul Daciei”, apărută pe 03.05.2010, dată după care mulţi s-au trezit loviţi de revelaţii şi pretind că sunt primii care au făcut acest enunţ ! În realitate, acest lucru l-am dovedit pe 01.11.1999, în Cuvântul editorului la „Conspiraţia Satanei” – vol. I, apoi am adus completări an de an în cărţile mele sau în Cuvântul editorului şi note de editor la cărţile altor autori pe care le-am publicat la Editura OBIECTIV, care îmi aparţine.
  Eugen DELCEA

  RăspundeţiȘtergere
 21. Domnule Delcea,
  Poate e mai mult decât noroc să vă întâlnesc aici, căci intr-o lume cauzală nimic nu poate fi întâmplător. Am şi eu un material (în manuscris) care prezintă o mare descoperire, şi anume faptul că sistemul solar este făcut de „cineva”. Această inteligenţă cu puteri demiurgice a încifrat în orbitele planetelor şi sateliţilor, cât şi în parametrii lor fizici, anumite SEMNE (peceţi) semnificând constante fundamentale ale naturii. Se adevereşte în acest fel că anticii aveau dreptate când afirmau că sistemul solar este o Creaţie ce a fost pecetluită (Hermes Trismegistul îi spunea „lucrarea soarelui”).
  Mi-a apărut ca ceva extraordinar să constat că toate aceste SEMNE se regăsesc încifrate şi în Marea Piramidă din Egipt, care poate fi un „Semn al Semnelor” sau, mai plastic vorbind, ştampila cu care s-a pecetluit Marea lucrare cosmică.
  Aceste SEMNE încifrate nu sunt rodul coincidenţei, pentru că sunt repetate cu exactitate la mai multe astre (la fel ca în Marea Piramidă, unde există anumite măsuri repetate obsesiv).
  Prezentarea mea este argumentată şi conţine şi formule matematice (altfel nu se poate!). Aş avea şanse să public acest material prin editura d-stră?

  P.S.
  De fapt ar ieşi de aici trei proiecte de carte:
  - unul despre o nouă teorie a gravitaţiei, în care teoria relativităţii (generale) şi mecanica invariantivă (O. Onicescu), se regăsesc drept cazuri particulare (este susţinută strict ştiinţific şi matematizată);
  - al doilea, despre Marea Piramidă, care prezintă într-o lumină nouă (nonsubiectivă) menirea ei pe Terra;
  - al treilea, despre „SEMNELE cerurilor”, cum le spunea Enoh, adică peceţile divine puse asupra astrelor (inclusiv asupra Soarelui, după cum arătam în postările de mai sus).
  Prin descoperirea SEMNELOR DIVINE se împlineşte profeţia lui Iisus, care a spus că puţin timp înainte de A Doua Venire „vor fi SEMNE în lună în soare şi în stele…” [Luca, 21/25].

  Cu deosebit respect
  Aeleden

  RăspundeţiȘtergere
 22. Hai ca mai omorit cu teoria asta! Am zis eu acum de vreo 20 de ani ca nu o sa treaca mult timp si o sa-l faceti si pe Isus dac! Si uite ca am avut dreptate!
  - "Mayasii se considerau "copii Pleiadelor" iar dacii - fratii celor din Pleiade.
  Daca nu stiai inca mayasii cum le zici tu, MAYA au fost stra-stramosii maghiarilor. Adica MAYA=MAGYAR. Ai auzit de pestera Taltos din Ecuador? Si de tablitele gasite acolo?
  Pana si capitala Qito(spaniardizat acum) la origine se numea Kitus de maya, care inseamna kettö, deci KITUS=KETTÖS (kettös királyság=dublul regat)

  RăspundeţiȘtergere