Descărcare gratuită de Skype - Download Skype free

Download Skype free

Descărcare gratuită de Skype
Skype este un program  folosit pentru a forma apeluri telefonice prin internet, video conferințe, conferințe audio sau se pot trimite mesaje instant.
Skype este renumit în special din pricina faptului că oferă prețuri  foarte mici pentru telefonia prin intermediul internetului..
Cu ajutorul progamului Skype poți apela orice telefon din orice colț al planetei fie el telefon fix sau mobil.
Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Skype gratis apasă următorul link: download Skype free!Programul este gratuit, trbuind plătite doar apelurile telefonice interne sau internaționale precum și mesajele SMS ce se fac de pe calculator în rețelele de telefonie fixe sau mobile.
Skype este compatibil cu sistemele de operare Windows® 2000, XP, Vista și Windows iar 7Skype este compatibil cu Mac și Linux.
Download Skype Free
Reacţii:

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Popular Posts

Recent Posts

Penta Fotbal Fotbal Live Care Online Fantasy Football League Natura Fotbalului Games to play for free online Egoow Sport Fotbal Sportul Natura vie La noapte e un meci Seo soccer tv Horoscop Fotbal Sport Suntem Prieteni Nutria Fotbal Football & Golf Live Football SH CARS vw golf Mistere Agaricus Blazei Blogger Templates Free Serindar Serindar Cazare Busteni Sale Cars 4livecare Link2112 Soccer Win GSP Sport

Hai in Ro Loto Polonia Loto Italia Steaua GSP Sport Ghana Lotto Ghana Lottery Neod.info

Blog Archive