Prezicerile lui nostradamus 2012

Prezicerile lui nostradamus 2012

In 100 de catrene, Nostradamus a prezis evenimentele care aveau sa se intample pana in anul 3797. Pentru ca profanii sa nu le poata intelege, el si-a redactat oracolele folosind modalitatile sintaxei latine, cu inversiuni, antiteze, anagrame (Rapis pentru Paris, Nersaf pentru Franta, Norlaris pentru Loreni etc.), calambururi (Dort-l顮s pentru Orl顮s), metafore, cuvinte celtice, romane, spaniole, latine, grecesti si ebraice.

Marele Nostradamus a prezis ca tara noastra nu va fi foarte grav afectata de al Treilea Razboi Mondial. Romanul Vlaicu Ionescu, un interpret celebru al scrierilor lui Nostradamus, confirma iminenta unui al treilea razboi mondial. Decriptind catrenele prezicatorului, Ionescu spune ca „Europa va fi invadata de o coalitie arabo-chineza, iar razboiul va incepe la nordul si la sudul Marii Negre, ceea ce va afecta si Romania, insa nu foarte grav, pentru ca tara noastra, asa cum Nostradamus a spus-o in repetate rinduri, este protejata de vointa divina“.(am mai gasit un motiv sa ma bucur ca m-am nascut pe pamant romanesc). Razboiul va fi devastator, dar nu va duce la sfirsitul lumii. Jean-Claude Bernard confirma faptul ca Nostradamus a prezis in catrenul 8-99 ca trei lideri „vor prelua puterea la Roma“. Unul va fi rus, celalalt asiatic si al treilea musulman. Salvarea omenirii va fi un rege nascut la eclipsa din 1999. Vlaicu Ionescu crede ca va domni in Franta, in jurul anului 2022 si va deveni spaima invadatorilor asiatici.
Uluitoarele profetii ale lui Nostradamus au fost lasate posteritatii in lucrarea de 4.680 de versete, „Centuriile“. O carte inca enigmatica in care sint inscrise cu o precizie aproape matematica, destinele unor conducatori si popoare, calamitati naturale si razboaie. O concentrare a celor mai diverse evenimente prin care oamenii si istoria celor peste 400 de ani aveau sa treaca asa cum le prevazuse Michel de Nostre-Dame, medic francez si astrolog. In urma cu doi ani, la Biblioteca Nationala din Roma a fost descoperit un nou manuscris scris de Nostradamus. In cartea sa, „Codul Nostradamus, al treilea razboi mondial“, Dr. Michael Rathford pretinde ca a descifrat noile scrieri si astfel a aflat ca anul acesta se va declansa o mare conflagratie mondiala care se va sfirsi abia in 2012.

Profetii implinite

Nostradamus s-a bucurat de recunoasterea talentului sau iesit din comun inca din timpul vietii. Previziunile pe termen scurt au fost, in marea lor majoritate, corecte. Se apreciaza ca 70% din profetiile lui s-au adeverit. Chiar si momentul propriei morti l-a apreciat corect. Pina in prezent au fost identificate mai multe evenimente care ar fi fost prevazute de Nostradamus in centuriile sale. Arthur Crockett le enumera in „Profetiile inedite ale lui Nostradamus“: dominatia maritima a Marii Britanii vreme de aproape trei secole, moartea lui Giordano Bruno, revolta anti-comunista din Ungaria, moartea lui J. F. Kennedy, caderea zidului Berlinului, razboiul din fosta Iugoslavie, atacul de la 11 septembrie 2001.

Documentul secret
In 21 de ani de studiu al Centuriilor, americanul Michael Rathford n-a reusit sa descopere o cheie originala de interpretare a profetiilor lui Nostradamus. In schimb, cind a dat peste documentul ingropat vreme de 400 de ani in arhivele Librariei Nationale din Roma, a avut o revelatie. O noua viziune asupra perioadei actuale si viitoare a prins contur in urma decriptarii manuscrisului. Acesta a fost daruit de Nostradamus fiului sau care, la rindul sau, l-a donat Papei Urban VIII. Papa l-a ascuns, de teama persecutiilor Inchizitiei Spaniole, asigurindu-se ca umanitatea nu il va descoperi pina nu va fi suficient de evoluata pentru a-l descifra. Acest timp, se pare ca a sosit. Rathford a combinat metodele de analiza traditionale cu altele mai sofisticate si a ajuns la concluzia ca traim „Era Necazurilor“. Cea mai detaliata perioada este cea dintre 2006 si 2012, ani plini de razboaie, disperare, dar si speranta. Dar acesta nu va fi sfirsitul lumii.

Cearta marilor puteri

„Codul lui Nostradamus“ vorbeste de viitor. Astfel, se anticipeaza ca al treilea razboi mondial va izbucni anul acesta si va dura pina in 2012. Rathford spune ca, in Centuria II, Catrenele 35 si 48, Nostradamus prezice ca, din cauza greselii unui lider politic important va avea loc un incident international. Se vor raci relatiile dintre doua mari state, unul din ele fiind SUA. Presedintele respectiv va regreta si va incerca sa-si repare greseala. Dar va fi inlaturat de cei care vor sa-i ia locul. Va ajunge in pragul sinuciderii, fiind eliminat din politica, economie, viata sociala. Ambele state vor avea de pierdut, dar un al treilea va avea de cistigat. Situatia va lua amploare atunci cind va interveni al treilea stat, un inamic al SUA, si astfel intreaga planeta va ajunge sa stea pe un butoi de pulbere.


Vremea dezastrelor

In Centuria IV, catrenul 67, se spune ca o cometa foarte luminoasa, necunoscuta pina atunci, va aparea pe cer. Acest eveniment va coincide cu importante schimbari geologice, cutremure si eruptii de vulcani care vor bloca accesul populatiei la apa. Calamitatile vor aduce foamete, seceta, shimbari sociale. Tarile prospere si puternice, in special cele din vestul Europei, vor cunoaste decaderea. Vor fi dezbinate de lupte civile si tulburari sociale, cind oamenii vor migra spre zonele cu apa, prielnice culturilor agricole. Cutremure si inundatii serioase vor genera conflicte intre state. SUA va fi ruinata in incercarea de a face fata dezastrelor. Trei alte mari natiuni vor trimite ajutoare supravietuitorilor din SUA in incercarea de a-i ajuta, dar actiunile umanitare vor fi de fapt tentative de ocupatie.

Musulmanii arunca arma nucleara

Mai ales Europa Centrala si de Sud, Orientul Apropiat si partea estica a Mediteranei vor fi afectate de inundatii, se spune in Centuria VIII, catrenul 29. Guvernele locale nu vor putea face fata, populatia inspaimintata va fi vulnerabila si usor de manipulat. In multe zone, pentru a opri tulburarile si jafurile, va fi instaurata legea martiala. Orientul Mijlociu va fi ferit de dezastre si va sari in ajutorul tarilor sinistrate, dar de fapt, va implementa spioni si va inrobi aceste popoare. Centuria 11, catrenele 3 si 4 prevestesc ca, in timpul tulburarilor permanente din Orientul Mijlociu, unul dintre lideri va intra in posesia armei nucleare si nu va ezita sa o foloseasca. Riposta va fi, la rindul ei, tot cu arme nucleare, din partea unei tari care are iesire pe coasta mediteraneeana. Una din bombe va cadea in apa Mediteranei, ucigind toti pestii. Caile de acces vor fi intrerupte. Popoarele care depind de comertul cu acel stat, vor ajunge sa consume pestii otraviti. Aceste nenorociri se vor petrece in apropierea coastei mediteraneene, intr-o zona cu stinci inchise la culoare.


Franta si Italia, distruse

Arma nucleara aruncata intr-una din tarile Orientului Mijlociu va reaprinde razboiul. Tarile europene vor incerca sa intervina, interesate mai mult de aprovizionarea cu petrol. Amestecul europenilor il va enerva pe cel care a aruncat bomba nucleara si il va determina sa faca uz si de restul arsenalului sau, lovind partea sudica a continentului. Coasta europeana a Mediteranei, in zona Italiei, Frantei, va fi aproape de nelocuit. Centuria II, catrenul 62 spune ca moartea conducatorului unui mare stat va coincide cu aparitia unei comete, care va fi vizibila foarte clar in acele vremuri. Tara acelui conducator se afla in Orientul Mijlociu. Moartea lui si raspindirea foametei vor provoca declansarea a numeroase revolte. Ele vor coincide cu aparitia cometei si vor continua timp de 500 de zile.

Razboiul submarinelor
Centuria II, catrenul 48 descrie detalii de razboi. Rachetele vor cadea in partea sudica a Oceanului Atlantic, in apropierea unui submarin rusesc. Comandantul submarinului va deschide focul asupra unui vas de suprafata american. Centuria III, catrenul 60 prevesteste ca un tinar barbat de culoare va deveni liderul tarilor lumii a treia. Principalul lui scop este unirea mai multor tari pentru a putea lupta contra superputerilor. Teatrul de conflict va fi in Estul Europei si in Orientul Mijlociu, in zona Marilor Adriatice si Caspice si in estul Mediteranei. Israelul va fi si el implicat. Nu va invinge niciuna din tabere, dar lupta va ajuta la pregatirea terenului pentru Antichrist.

Albii si albastrii
Centuria II, catrenul 95 arata ca zonele agricole importante vor ingheta. Oamenii vor fugi spre locuri prielnice vietii, dar pline de disensiuni si lupte. Drept urmare a panicii populatiei si deciziilor incompetente ale guvernelor se va acumula un stres considerabil in rindul populatiei. Deciziile gresite vor conduce la dezastre majore. Statele Unite si Anglia vor fi cele mai afectate. Intr-o simulare a starii de razboi, intre Marea Britanie si alte tari europene, va aparea o eroare care va transforma totul intr-o situatie reala de razboi. Se vor arunca bombe.
Echipele vor fi denumite albii si albastrii, se spune in Centuria II, catrenul 2.

Antichristul in Iran
Presedintii SUA vor incerca sa extinda granitele tarii se spune in Centuria VII, Catrenul 41. Populatia va fi nemultumita si se va revolta inaintea alegerilor. Va porni un fel de razboi civil, dar se vor organiza noi alegeri si la Casa Alba se va instala un candidat acceptabil. „Antichristul se va muta in Iran, printr-un siretlic asupra seicului, cu ajutorul oamenilor de la curtea lui. Antichristul il va distruge declansind un razboi civil. Se va folosi de un lider iranian loial seicului. Acesta va fi asasinat odata cu atacarea Iranului. Oamenii seicului vor trece de partea Antichristului“, traduce americanul din Centuria II, Catrenele 23 si 81. Antichristul va obtine puterea in Orientul Mijlociu. Apoi, se va orienta catre zona Mediteranei, dupa ce ii va aduce pe africanii din Nord, simpatizanti ai culturii lui, de partea blocului din Asia. Noul document nu contrazice scrierile anterioare ale lui Nostradamus. Aduce doar detalii inedite. Catrenele acopera evenimentele pina in 7 iulie 2993, data posibila a sfirsitului lumii.


Alchimist si astrolog
• Pe mormintul lui Michel de Nostre-dame scrie: „A murit la Salon in anul 1556. Posteritate, nu-i tulbura dulcea odihna!“. Se pare ca dorinta nu i-a fost respectata, de atunci si pina astazi fiind necontenit pomenit. Nascut la 14 decembrie 1503, in Franta, Nostradamus a fost cunoscut si cind traia si azi ca „prezicator“. Provenea dintr-o familie de negustori bogati. A studiat matematicile si medicina. Ca medic, s-a oferit voluntar sa ingrijeasca victimele ciumei, boala care avea sa-i rapuna mai tirziu prima sotie si cei doi copii. Multa vreme a fost un medic oarecare, pina cind a experimentat cu succes noi medicamente pe baza de plante. Nostradamus a ramas in istorie datorita Centuriilor sale, prima editie fiind datata 3 mai 1555. Insa debutul a fost cu trei ani mai devreme cu un „Tratat despre prajituri si farduri“. Pasionat de alchimie, el a pus la punct o serie de retete pentru „prajituri medicamentoase“. Dar Nostradamus a fost interesat si de studiul astrelor, pasiune mostenita de la strabunicul sau. Tot prevestind starea meteo la curtea Cahterinei de Médicis, i-a venit ideea sa faca predictii si pentru viitorul indepartat. Centuriile sint scrise intr-un limbaj codat. Acesta este motivul pentru care decriptarea lor da nastere a zeci de variante.

Trei antichristi

• Cele mai vehiculate profetii ale lui Nostradamus se refera la dictatorii lumii. Primul dintre ei ar fi Napoleon Bonaparte. „Nascut linga Italia“, acesta va deveni, dintr-un simplu soldat, imparat. Isi va trimite armata in Rusia, va lasa in ruina un oras (Moscova), iar in timpul retragerii multi dintre soldatii lui „vor muri in teritoriul alb“. Predictiile vorbesc despre „printul invins trimis in Elba“, dupa infringerea „prin marele efort al fortelor straine“ (Waterloo). Al doilea antichrist ar fi Hitler (Hister): „un om patat de crime“, „cel mai mare dusman al rasei umane“. Dupa ce va cistiga de partea lui multi oameni, acest „capitan al Germaniei“, care nu va respecta nici o lege, va oferi omenirii doar „lacrimi, foc, singe si razboi“. Moartea dictatorului, „linga Rhin“, va ramine sub semnul incertitudinii. Al treilea antichrist va fi un credincios al lui Mohammed, din Orientul Apropiat, care se va razboi cu Europa. Invazia va declansa al treilea razboi mondial. Omenirea va fi amenintata cu distrugerea totala. Razboiul se va sfirsi cind liderii a doua mari puteri de la Polul Nord (Rusia si SUA) vor deveni prieteni
adelina.vestic.ro
despre nostradamus, preziceri nostradamus, prezicerile lui nostradamus, nostradamus 2011, nostradamus despre romania, nostradamus 2012, nostradamus predictions, profecias, profecias nostradamus, profecias de nostradamus, nostradamus 2011, 2012 predictions nostradamus, 2012 predictions, nostradamus predicciones, predicciones,de mayo, nostradamus predicciones 2012, predicciones 2012, for 2012, profecias 2012, profecias mayas, profecias nostradamus 2012, profecia de nostradamus, libro de nostradamus, nostradamus kehanetleri
Share on Google Plus

About eliot seni

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu